Seydişehir'e KOSGEB temsilciliği

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın bu hizmetiyle, Sanayi İl Müdürlüğü ile Konya Esnaf Odalar Birliği arasında yapılan çalışmalar sonucunda oda üyelerinin sicil, kayıt, terk ve sicil vizeleri ile alakalı işlemleri Konya’ya gitmeden ilçede yapılabilecek

KOSGEB temsilciliğinin açılmasıyla birlikte ayrıca sadece oda üyelerinin değil, tüm Seydişehir’in hatta Beyşehir ve Bozkır gibi komşu ilçelerin esnaf ve ticaret erbabı da rahat bir nefes alacak.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar; Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın, üyesiyle, personeli ve yönetimi ile bir bütün olarak şimdi daha güçlü ve kurumsal bir oda haline geldiğini dile getirdi.

Başkan Aypar, “2010 yılında görevi aldığımız dönemde ‘Odamızın geçmişini değil, gele-ceğini şekillendireceğiz’ demiştik. Bugün geldi-ğimiz noktada üyeleri-mize en güler yüzlü bakış ve en hızlı hizmeti sunmanın gururunu yaşıyoruz. Oda olarak 3 yıllık zamanda hizmetlerimiz dışında birçok ilkleri yaşattı-ğımızı düşünüyorum. İşte Bunlardan bir tanesi de KOSGEB temsil-ciğini şehrimiz esnafına kazandırmış olma-mızdır.” diye konuştu.

Aypar, KOSGEB Temsilciliğini kurmaktaki amaçlarını da şöyle açıkladı:“Seydişehir’deki, ticaret, hizmet, imalat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lere günümüz piyasasında eşit rekabet koşullarını sağlamak, iş geliştirme ve büyük projeleri gerçekleştire-bilmeleri hususunda yol gösterici olmak ve gerekli desteği sağlamaktır. KOSGEB’in şehrimiz ve yöre esnafına sadece finans değil, eğitim, arge ve yeni yeni ufuklarla menfaat ve katkı sağlayacağı kesindir.”