Seydişehir Kaymakamı Özyiğit göreve başladı

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü’nden, Seydişehir Kaymakamı olarak atanan Regaip Ahmet Özyiğit, ilçeye gelerek görevine başladı.

Seydişehir İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Regaip Ahmet Özyiğit, ilçeye gelerek göreve başladı.

Temmuz ayında yayınlanan İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Bandırma İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Tuncay Sonel’den boşalan makama Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Regaip Ahmet Özyiğit getirildi.  Pazartesi gününden itibaren yeni görevine başlayan Kaymakam Özyiğit, görevinin kendisine ve ilçeye hayırlar getirmesini diledi.

Görevde olduğu süre içerisinde halkla iç içe olacağını dile getiren Kaymakam Özyiğit, “Seydişehir son derece gelişmiş bir ilçe; bizden önceki Kaymakamlarımız başarılı çalışmalar gerçekleştirmişler. Biz de elimizden geldiği kadar bu çalışmaları devam ettirecek, yapacağımız çalışmalarda ilçe halkıyla istişare halinde bulunacağız.”dedi.

 

REGAİP AHMET ÖZYİĞİT KİMDİR?

23 Mayıs 1979 yılında Ankara'da dünyaya gelen Kaymakam Özyiğit, ilk, orta ve lise tahsillerini Ankara'da tamamladı.1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazanarak 2000 yılında mezun oldu.

2001 yılında Kaymakamlık görevini kazanarak bu onurlu mesleğe adımını attı. Balıkesir Dursunbey ve Balya ilçelerinde Kaymakamlık vekaletinde bulundu.

Daha sonra 2003-2004 yılları arasında İngiltere Sheffield'da Pre-MBA (Developing of the İnternational Management) Programını bitirdi

Sırasıyla; 2004 Nisan-2006 Temmuz arasında Trabzon - Şalpazarı ilçesi, 2006-2008 arası Diyarbakır - Hazro ilçesi, 2008-2011 arası Gümüşhane - Şiran ilçesi Kaymakamlık görevlerini yaptı.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, evli ve 2 çocuk babasıdır.