Seydişehir HEM’de nöbet değişimi

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevine atanan Tahir Kibar, yeni görevine başladı.

Yapılan yeni müdür atamaları çerçevesinde bu görevin kendisine tevdi edilmesinin ardından yeni görevine başladığını belirten Tahir Kibar, “Birinci önceliğimiz ve hedefimiz, bulunduğumuz konum ne olursa olsun, muhakkak yapabildiğimiz çerçevede en iyi şekilde hemşehrilerimize hizmet etmek olacaktır” dedi.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan HEM’e yeni dönemde ivme kazandıracak çalışmalara imza atmak istediklerini aktaran Kibar, “HEM olarak açabileceğimiz kurslar, halkımızı aydınlatma noktasında yapabileceğimiz çalışmaları elimizden geldiğince bunları planlayarak gerçekleştireceğiz. Zaten şu anda başladık çalışmaya. Öteden beri devam eden kurslarımız da var. Bizim de yeni planlayacağımız kurslarımız olacak. İhtiyaçlar doğrultusunda tespitlerimiz devam edecek. Mahallelerimizi, kurumlarımızı elimizden geldiğince ziyaret edeceğiz ve halkımıza en iyi hizmeti verebilmenin çabası içinde olacağız.” şeklinde konuştu.

 

YENİ MÜDÜRLER GÖREVLERİNE BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4 yıl ve üzerinde görev yapan okul müdürlerine yönelik yaptığı değerlendirmeye göre, Seydişehir’de 70 puanın altında kalan okul müdürleri ile müdürlük kadrosu boş bulunan okullara yapılan atamaların ardından yeni müdürler görevlerine başladı.

Görevlerine başlayan müdürler ve okulları ise şöyle:

Adnan Öztürk Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Ali Bacaklı Seyyid Harun Anadolu Lisesi, Ali Binol Gazi İlkokulu, Cafer Akın. İhsan Tekin Ortaokulu, Dilek Kara Kardelen Anaokulu, Ebubekir Karakuş. Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih Borazan Dikilitaş İlkokulu, İsmail Akgül Halise Güney İlkokulu, Kadir Genç Selçuklu İlkokulu, Mehmet Karakuşak Mahmut Esat Anadolu Lisesi, Mehmet Karayılan Vedat Kesmen Ortaokulu, Melek Demirel Cumhuriyet İlkokulu, Mevlüt Ekinci Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Mevlüt Yurduseven Ortakaraören Cumhuriyet Ortaokulu, Mustafa Ceran Atatürk İlkokulu, Mustafa Uslu Çavuş Ortaokulu, Ramazan Harmancı İmam Hatip Ortaokulu, Saffet Uyar İsmet Şen Ortaokulu, Tahir Kibar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Yasin Öşekci Merkez İlkokulu.