Seydişehir Belediyespordan 6-0'lık galibiyet

Seydişehir Belediyespor yılın ilk maçında evinde ağırladığı Sarayönü Belediyespor'u 6-0 mağlup etti.

Seydişehir Kapalı Spor Salonu'nun yanına yapılan yeni çim sahada gerçekleşen karşılaşma taraftara heyecanlı dakikalar yaşattı.

Yeni yıla sağlam giren Seydişehir Belediyespor, birçok alanda takımlarının başarısıyla parmak ısırttırırken, bu hafta sonu Sarayönü Belediyespor ile karşılaşmasında üstün başarısı taraftarını sevindirdi. Soğuk havada takımı yalnız bırakmayan Seydişehir Belediyespor taraftarı 'yensekte yenilsekte takımımızın yanındayız' dedi.
Karşılaşmada Seydişehir Belediyespor oyuncularından 2 gol Samet, 2 gol Beşir ve 2 gol de Durmuş'tan geldi.

Maç sonucunda memnuniyetini dile getiren Belediye Başkan Mehmet Tutal, "Her başarı takımımızın azimle çalışmasına vesile oluyor ve güçlendiriyor. Önemli olan centilmenlik ve spor ahlakı ile karşılaşmalarımızın devam etmesidir. Takımımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."dedi.

Başarının tesadüf olamayacağını dile getiren Seydişehir Belediyespor Antrenörü Mevlüt Bican, "Kış günlerinde soğuk-sıcak demeden çalışıyoruz. Atılan goller antrenmanlarda dökülen terlerin neticesidir. Takımımızı tebrik ediyorum. Çalışmalara devam ediyor ve bizi destekleyen taraftarımıza da teşekkür ederim." dedi.