Seydişehir Belediyespor sezonuna hazır

Seydişehir Belediyespor voleybol takımı 2017-2018 voleybol sezonuna hazır.

Seydişehir Belediyespor kulübü ile Ziraat Bankası Spor Kulübü’nün 2017 -2018 sezonunda ziraat bankasının alt yapı oyuncularının Seydişehir belediye spor kulübünde oynaması için iş birliği protokolü yapılmıştır.

Kulüp Başkanı Celal Bican “Geçen hafta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal bey’ in girişimleri sonucu Ziraat Bankası Spor kulübü ile yeniden işbirliği protokolü imzalanmıştır.  Bu sezonda seyircilerimiz ile birlikte el ele vererek bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Takımımız Ankara’da Ziraat Bankası spor kulübü tesislerinde sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Voleybol takımımız Ankara’da 1.liğin güçlü ekiplerinden Eser spor ile yapmış olduğu hazırlık maçını 3-0 alarak sezona hazır bir görüntü vermiştir. Teknik ekibimize, voleybolcularımıza ve tüm takımlara başarılar diliyoruz. Fairplay çerçevesinde voleybol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezonda Ziraat Bankası Spor Kulübü ile yeniden sözleşme yapmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm voleybol severler adına teşekkür ediyorum.

Voleybol takımımız ilk maçını 30 Eylül de Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya’da yapacaktır.” dedi.