Saray Bakliyat ürün alımlarına başladı

Saray Bakliyat Eleme ve Paketleme Tesisi bakliyat alımlarına başladı.

 

Yunus Karpuz iştiraki olan Saray Bakliyat, şehrimizin yeni markası olma yolunda çalışmalarını sürdürürken, önümüzdeki günlerde tesisin montaj sürecinin de tamamlanmasıyla faaliyete başlayacak.

 

Şehrimizin ticari yatırım ve istihdam alanlarında son yıllarda adından sıkça bahsettiren Yunus Karpuz, 50 yıl önce Sey-Ka Un ile başladığı yatırım faaliyetlerine, Yunus Yapı İnşaat, Saray Marketleri ve şimdi de Saray Bakliyat Eleme ve Paketleme Tesisi ile devam ediyor.

 

ALIM GARANTİLİ EKİM YAPILACAK

“Biz bu şehirde doğduk ve bu şehre yatırım yapmaya devam edeceğiz” diyen Saray Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz, bakliyat eleme ve paketleme tesisinin kurulumunun bitme aşamasına geldiğini, yıllardır Sey-Ka Un ve Saray Marketleri’nde de olduğu gibi kaliteden ödün vermeden sofralara misafir olmak istediğini belirtirken, “Seydişehir’de çiftçimizin yetiştirdiği bakliyat ürünlerinden nohut ve fasulye alımlarına başladık. Sırasıyla tüm bakliyat ve hububat ürünlerinin alımını yapacağız. Yine sırasıyla buğday, arpa, fasulye, nohut, mısır, kabak tohumu, tüm taban ve üst gübrelerinin sıvı ve granülünü de satışa sunacağız. Önümüzdeki günlerde çiftçilerimize sunacağımız alım garantili ‘Sözleşmeli tarım’ projesi ile Seydişehirli üreticilerimizin pazar probleminin kalmayacağı, malını değerinde satacağını ve önünü görerek daha rahat üretim yapacağı bir dönem olacak” dedi.

 

İşletmelerinde Ziraat Mühendisi istihdam ederek, birlikte üreticilere gerekli yönlendirmeleri yapılarak hedeflerinin ilçe tarımını daha ileriye götürmek olduğunu söyleyen Yunus Karpuz, tüm üreticilere bereketli bir yıl diledi.