Regaib Kandili Proğramı

Kameri ayların yedincisi recep ile başlayan, şabanla devam eden ve ramazan ile son bulan ayların toplu adı olarak da tanımlanan üç ayların başlangıcı recep ayının ilk perşembe gecesi olan bu gece Regaip Kandili idrak edildi..

Regaip Kandili münasebetiyle Seydişehir ve yurt genelindeki camilerde programlar düzenlendi. Regaip Kandili dolayısıyla Seyit Harun Camii’nde özel program yapıldı.

Seydişehir Müftü Vekili Ali Tos'un Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan program Ali Tos’un “Allah’ım adın Bahrin” adlı mevlidi şerifi ile devam etti. Ardından Seyit Harun Camii İmamı Süleyman Koyuncu ve Seyit Harun Camii Müezzin Kayyımi Fatih Erdemir Kuran-ı Kerim Tilaveti ve “Veladet Bahiri” adlı mevlidi şerifi okundu…

Müftü Vekili Tos'un vaazı ve yağmur duası ile son bulan programa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel de katıldı. Başkan Mehmet Tutal ve Kaymakam Tuncay Sonel daha sonra vatandaşların kandilini kutladı. Programın bitişinde ise Seydişehir Belediyesi tarafından vatandaşlara kandil simidi ve çay ikram edildi.