Prof. Dr. Ümit Özdağ Seydişehir'e geldi

        Programında yer alan Bostandere, Taraşçı ve  Ortakaraören mahallelerinde vatandaşla buluşan Prof.Dr. Özdağ ilçe  merkezinde başkan adayı Muammer Urhan, ilçe başkanıYılmaz Dönderici ve partililerden oluşan bir heyetle esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

        İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Ümit Özdağ seçim çalışmalarının son bölümünde seçim koordinasyon merkezinin  önündeki alanda halka hitap etti.

        Prof.Dr.Ümit Özdağ bizim iddiamız ülkeyi daha iyi yöneteceğimiz ve Seydişehir’e daha iyi hizmet edeceğimiz noktasındadır. Diğer  belediye başkan adaylarına da saygı gösteriyor, başarılar diliyorum. Bize oy versin vermesin tümTürkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına eşit mesafedeyiz. Bu ülkeyi ayrıştırmanın ötekileştirmenin hiç kimseye faydası olmaz. Bu ülkeye faydası olmaz.”dedi.

        Prof.Dr. Ümit Özdağ 31 Mart’tan sonra da hayatın devam edeceğini ama bu ülkenin Milli Güvenlik sorunlarının yanısıra büyük ekonomik sorunları  olduğunu belirterek; “Bakınız bize göre 40 milyar dolar Suriyelilere  harcadılar. Bu  parayı ceplerinden  harcamadılar. Bu parayı sizler ödediniz. İYİ Parti olarak söz veriyoruz. Eğer işbaşına gelirsek Suriyeli  kardeşlerimiz için Esat rejimi ile görüşüp Suriyelilerin geri dönebileceği  bir vatan vereceğiz, onları geri göndereceğiz. Amerikan emperyalizmi orada bir kürt devleti kurmaya çalışıyor. Buradan uyarıyorum,10 yıl sonra Türkiye’de Suriye’lilerle bir  iç savaş çıkartmak istiyorlar. Bu devleti ikiye  böldürmemek için Suriyelileri de kurtarmak için 31Martta siz seçmenleri eline bir fırsat geçiyor. Umarım bu fırsatı iyi kullanırısınız.’’dedi. 

        Konuşmasında Seydişehir’de Muammer Urhan’a oy isteyen Özdağ Muammer başkanı siz daha iyi biliyorsunuz. Size on sene hizmet etti. Bir  beş yıl daha hizmet etme fırsatı verirseniz sizinde bildiğiniz gibi değerli  Muammer başkanım eşit ve adil davranır. Belediyenin parasını çarçur etmez. On  senelik hizmet döneminde olduğu gibi bu güzel ilçeyi bir  şantiyeye çevirir. Önceki belediye başkanlarının yapabildikleri oldu, yapamadıkları oldu. Onlara da başarılar diliyoruz ama öyle inanıyorum ki Muammer başkana yeniden belediye başkanı yaparsanız Seydişehir  kazanacak. Onu için sizlerden bu değerli  insana destek vermenizi  istiyoruz” diye konuştu.