Nüfus Müdürü Işılak emekli oldu

         Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde 2016 tarihinden bu yana görev yapan Nüfus Müdürü Cemil Işılak bugün itibariyle emekli oldu.

        Gazetemize vedalaşmak için gelen Nüfus Müdürü Cemil Işılak, gazetemiz aracılığıyla da bir veda mesajı yayınladı.

        Müdür Işılak mesajında şu ifadelere yer verdi:

         “1989 yılında başlamış olduğum memuriyet hayatıma, 2016 yılından bu yana Seydişehir İlçe Nüfus Müdürü olarak devam etmekte iken bu görevimden 18 Şubat 2019 tarihi itibariyle emekli oldum. Görevim sırasında bizlere yardımlarını esirgemeyen sayın Kaymakamımız Aydın Erdoğan Bey ile bu süre zarfında çalıştığım tüm kaymakamlarımıza ve bizlere her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımıza, tüm daire amirlerine, saygılarını ve desteklerini esirgemeyen müdürlüğümüz personellerine çok teşekkür ederim. İlçemiz mahalle muhtarları ve ilçemiz sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile Nüfus Müdürlüğümüzde işlem yaptırırken göstermiş oldukları saygı ve sabırlarından dolayı Seydişehir halkına da teşekkür ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur, hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

        Biz de Seydişehir’in Sesi Gazetesi olarak ilçemizde görev yapan Nüfus Müdürü Cemil Işılak’a, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, emekliliğinin hayırlı olmasını diliyoruz.