Muhtarlar Derneği’nden dayanışma programı

Seydişehir Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği arabaşı etkinliği Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Yalıhüyük, Ahırlı ilçelerinden 250 muhtarın katılımıyla gerçekleşti.

Günaydın Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Seydişehir Muhtarlar Dernek Başkanı Ramazan Demiray, 6 ilçenin mahallelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek güzel ve örnek bir birliktelik sergilediklerini söyledi.

 

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ

Bu birlikteliğin bölgesel kalkınmaya destek olacağını kaydeden Demiray, "Günümüzde bir birlik ve beraberliğin önemi gittikçe artıyor. Muhtarlarımızla el ele omuz omuza çalışma içerisinde olacağız. Güzel bir dayanışmamız oldu. Bu güzellikle Türkiye'ye örnek olduğumuzu düşünüyoruz." diye konuştu.

 

MUHTARLAR DERNEĞİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Düzenlenen programda konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan “Ülkemizin bulunduğu durum itibariyle, şu an en çok ihtiyacımızın olduğu şey, birlik ve beraberlik, burada bu manzarayı görmek gerçekten beni etkiledi. Bu manzarayı, bu birlikteliği sağlayan, vesile olan muhtarlar derneğimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programa Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Kaymakam Aydın Erdoğan, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük İlçe Kaymakamları, Seydişehir, Beyşehir, Yalıhüyük, Ahırlı İlçe Belediye Başkanları ve ilçelerin siyasi parti temsilcileri ile ilçelerin muhtarları katıldı.