Muhtarlar Derneği iftarda buluşturdu

Seydişehir Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen iftar programına merkez ve taşra mahalle muhtarları katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray, “Bu iftar yemeği birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir. Bu birlik ve beraberliğimiz ilçemizin ve Türkiye’nin istikrarına da katkı sağlayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz muhtarlara ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz. İnşallah Seydişehir muhtarları olarak da biz istikrar için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan ise, “Güzel ilçemize hep beraber hizmet etmek gayretindeyiz. Siz muhtarların mahallelerinize hizmet için gösterdiğiniz çabaları yakinen bilenlerdeniz. İlçe olarak bu mübarek ayı anlamına uygun bir şekilde geçirmeye çalıştık. Bugün siz muhtarlarla da beraber iftar açmak da bizi mutlu etti” dedi.

Sultani Restoran’daki iftar programına muhtarların yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt katıldı.