Milli Eğitim’de Kibar dönemi

05 Ekim 2015 tarihinden itibaren yeni görevine başlayan Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptığı açıklamada, “2003 yılından beri Seydişehir’de görev yapıyorum; Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaparken 05 Ekim 2015 tarihi itibari ile Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.”dedi.

Tüm eğitim paydaşlarının bugüne kadar özverili ve gayretli çalıştıkları gibi, bugünden sonra da aynı şevk ve heyecanla çalışacaklarına ve hep birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını kaydeden Tahir Kibar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İnşallah yeni dönemde de ben değil biz kavramı ile hareket ederek, birlik beraberlik içinde olmaya, istişare ile karar vermeye önem vereceğiz ve herkesi kucaklayacağız.  Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğu inancıyla, okul öncesi eğitimden başlayarak, temel eğitim, ortaöğretim, mesleki eğitim, yaygın eğitim, din öğretiminde tüm paydaşlarımızın katılımıyla milli ve ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirmek asıl görevimiz olacaktır. İlçemizde eğitimin kalitesi yüksek, ekip ruhuyla hareket edip daha ileri götürmeye çalışacağız. Seydişehir eğitim ailesi olarak hazırlayacağımız projeleri uygulamamız başarıya ulaşmamıza katkı sağlayacaktır.  Seyyid Harun Veli diyarı Seydişehirimizde çalışmalarımızı gerçekleştirirken, hep birlikte özverili bir şekilde tüm eğitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve basın kuruluşlarının desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesiyle çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum. ‘Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır’ inancıyla, tüm mesai arkadaşlarımı, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”