Lige mağlubiyetle başladık

Seydişehir Belediyesi Sanayispor Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin açılış maçında konuk olduğu Konya Büyükşehir Belediyespor’a setlerde 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 yenilerek sezonu mağlubiyetle açtı.

Voleybol Erkek 1. Ligi 2017-2018 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Seydişehir Belediyesi Sanayispor Voleybol Takımı sezonun açılış maçında deplasmanda Konya Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan mücadele oldukça çekişmeli geçti. İlk iki set 21-25 ve 22-25 Seydişehir ekibinin üstünlüğü ile tamamlanırken, üçüncü setten itibaren maça ağırlığını koyan Büyükşehir Belediyespor muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Üçüncü ve dördüncü setleri 25-18 ve 25-22 almasını bilen Büyükşehir Belediyespor, tie-break setini de 15-10 alarak maçı 3-2’lik skorla kazanmasını bildi.

 

“BASİT HATALARLA MAĞLUP OLDUK”

Seydişehir Belediyesi Sanayispor Voleybol Takımı Antrenörü Süleyman Kılınç, yapılan basit hatalarla maçı verdiklerini söyledi.

Antrenörü Süleyman Kılınç, “Maçın her anında daha etkili bir oyun sergilememize rağmen setlerin son bölümlerinde basit hatalarla mağlubiyet ile ayrılan taraf olduk. Yeni oluşan bir takımız; birlikte oynadıkça maçlarımızdan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Maçımızda bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a Seydişehir Voleybol Şube Sorumlumuz İsa Çiftçi’ye ve ayrıca tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.