Konya Milletvekili Baloğlu Seydişehir'de

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu genel seçim çalışmaları kapsamında seçim gezilerine Seydişehir'i ziyaret ederek devam etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ettikten sonra beraberinde İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapımı devam eden yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastane inşaatının son durumu hakkında Seydişehir Devlet hastanesi başhekimi Fatih Altıntepe'den bilgi alan Baloğlu daha sonra devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hastane ziyaretinin ardından Seydişehir din görevlileri derneğini ziyaret eden Ak parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu burada bir süre ilçede görevli imamlarla sohbet etti.

İlçe esnafını ve pazarcı esnafını da ziyaret eden Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu şuanda Türkiye'nin çözülmeyi bekleyen meselelerinin biran evvel çözüme kavuşması için seçimden sonra yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceklerini ifade ederek "Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin hızla büyüdüğünü ve bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetlerin hayata geçirildiğini kaydederek biz birileri gibi olmayacak vaatlerle vatandaşın karşısına çıkmıyoruz, biz yaptıkla-rımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek milletimize verdiğimiz sözleri yine milletimizin hizmetine sunmanın gayreti içerisinde oluyoruz" dedi.