Ketenli Dernek Başkanı Kacaroğlu oldu

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağanüstü genel kurulunda dernek üyelerinin oylarıyla başkanlığa Mehmet Kacaroğlu seçildi.

Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, “Önceki dönem görev almış başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine ve şimdiye kadar görev almış tüm dernek başkanlarına derneğimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Davetimize icabet eden dernek üyelerimize ayrıca tüm yönetimiz adına şükranlarımı sunarım.” dedi.

Kacaroğlu, “Bize tevdi edilen göreve layık olma bilinciyle Ketenli’nin birliği ve dirliği için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarımızda Ketenli'li ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimizin her zaman maddi ve manevi yanında olacağız. Maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize burs sağlanacağız. Eski yönetimimizin projelendirdiği dağ evleri projesinin arkasında olacak hayata geçirmenin mücadelesi içerisinde olacağız. Köyümüz için yapacağımız hizmetler sınırlı olmayacak zaman içinde tüm Ketenlileri kucaklayarak birlikte birçok başarılı projeye imza atacağız” diye konuştu.