Ketenli Derneği’nden İdlib’e 6 tır yardım

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlediği yardım organizasyonunda İdlib için 6 tır yardım malzemesi topladı.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar kamu yararına birçok projeye imza atmış bir derneğiz; en son bir ay önce Seydişehir’de ‘Çocuklarımız üşümesin’ kampanyası düzenleyerek 400 aileye gıda yardımı yapılmış ve bin adet yetim öksüz ve ihtiyaç sahipli öğrenciler giydirilmişti. Şimdi ise İdlib de yaşanan insanlık dramına sessiz kalkmamak, orada yaşam mücadelesi veren yetim ve öksüz çocuklar, aileler için yardım kampanyası başlattık. 15 gün gibi kısa bir sürede kampanyayı sonlandırarak 6 tır yardımı İdlib’e ulaştırmak için gönderdik” dedi.

Bu yardımların içeriğinde 3 tır kömür, 2 tır gıda, 1 tır battaniye ve yatak olduğunu belirten Dernek Başkanı Kacaroğlu, “Bundan sonra da gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaşanan felaketlerde dernek olarak anında yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz. Son olarak organizasyona maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta yönetim kurulu üyelerimize, Ketenlili hemşerilerimize, esnaflarımıza ve Konya, Seydişehir ve Türkiye’nin her yerinden destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.