Ketenli Derneği’nden eğitim yardımı

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ketenli İmam Hatip Ortaokulu dış cephe ve ısı yalıtımını gerçekleştirdi.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, Ketenli Mahallesi’nde bulunan 1980 yıllında yapılmış Ketenli İmam Hatip Ortaokulu’nun bakım ve onarımını yaptıklarını ve ihaleyi 44 bin liraya Seydişehirli esnaf Hasan Gıynaş Yapı Markete verdiklerini belirtti.

Kacaroğlu, “Her zaman Peygamber Efendimizin (s.a.v) bir sözü aklıma gelir; ‘Her kim güzel bir davranışa vesile olursa, hem kendisi sevap kazanır, hem de onu yapanların sevaplarından nasibini alır. Her kim de kötü bir davranışa çığır açarsa, hem kendi günahını hem de kendisinden sonra onu yapanların günahlarını yüklenmiş olur.’  Allah herkesten razı olsun. Herkese ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır; ilk olarak Seydişehir Kaymakamız Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar ve hayırsever hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Şahsım ve ekibimiz olarak şunu belirtmek isterim memleketimize Seydişehirimize hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyuyorum. Bana ve ekibimize bu tarz güzel hizmetleri yapmamıza vesile olan yüce Allah’a şükürler olsun. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğimizi umut ediyorum” dedi.