Kemalettin Atalay

 Başkan Atalay yayınladığı mesajda; Hayatta sahip olduğumuz en değerli varlıklardan bir tanesi olan, geleceğimizin sağlam temeller üzerine kurulması noktasında bizlere rehberlik eden annelerimiz hayattaki var oluş sebebimizdir. Merhamet dolu sevgisiyle başımızı okşayan, hayatımıza sevgi katan, geleceğe hazırlanmamızda bizlere yön veren sevginin ve şefkatin kaynağıdır.

 Dünyaya gelişimizden itibaren her an yanımızda olan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, her türlü tehlikeye karşı bizlere kol kanat geren annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gereken annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir.  Hiç bir maddi beklenti gözetmeksizin hayatta oldukları sürece her türlü sıkıntıda bizlerin yanında olan annelerimizin evlatlarından beklediği tek şey saygı ve hürmettir.

Bu duygu ve düşüncelerle hayatımızda var oluşlarıyla bizlere güç veren, sıcaklığını yüreğimizde hissettiren, bir çiçek misali kırmadan özenle hürmet edilmesi gereken, yaşamımız boyunca öf bile demeden başımızın üstünde yeri olan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlar, sağlık huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.

                                                                                                      

                                                                                                   Kemalettin ATALAY

                                                                                                                     Ak Parti

                                                                                                     Seydişehir İlçe Başkanı