Kaymakam Özyiğit’in tayini üzüntü yarattı

Seydişehir’de kısa sürede yapmış olduğu çalışmalar ile halkın gönlünde taht kuran Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit’in İçişleri Bakanlığı tarafından Malatya Vali Yardımcılığı’na tayin edilmesi ilçede üzüntü yarattı.

Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tanınan ve takdir edilen Kaymakam Özyiğit’in tayini ilçede adeta soğuk duş etkisi yaratırken, Özyiğit’in yerine Çamlıdere Kaymakamı Aydın Erdoğan getirildi.

Seydişehir’de yaklaşık 14 aydan bu yana görev yapan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit’in ani tayini ilçe halkını üzerken, önümüzdeki günlerde onuruna düzenlenecek veda yemeği sonrası Özyiğit’in ilçeye veda etmesi bekleniyor.

Kaymakam Özyiğit’in Seydişehir’e geldiği günden itibaren birçok soruna el attığını kaydeden vatandaşlar, “Kaymakamımız  Regaip Ahmet Özyiğit’e yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Görev süresi boyunca hep yapıcı yönüyle kendisini hatırlayacağız. Yaptığı hizmetlerden ziyade Seydişehir’de bir gönül köprüsü kurdu. Bu gönül köprüsü Malatya’ya kadar uzanacak. Yolu ve bahtı açık olsun” şeklinde konuştu.

Gazetemizde de sık sık haberlerine yer verdiğimiz ve çalışmaları ile yediden yetmişe taktir edilen Kaymakam Özyiğit’e biz de yeni görevinde başarılar dileriz.