Judo Milli Takım Kampı yarın sona eriyor

 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ilk 3'e giren yıldız judocuların kampa alındığı Balkan Şampiyonası hazırlık kampında 1 kamp Müdürü 2 Teknik Kurul Üyesi, 9 antrenör, 36 bayan, 40 erkek  sporcu ile Endüstri Meslek Lisesi Salonu'nda başlamıştı.

Kamp Müdürlüğünü Seydişehir Spor Kulübü  Teknik Kurul Üyesi Hüsamettin Çelik yaparken Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Judo Antrenörü Soner Balcı’da Milli Takım antrenörü olarak Judo Federasyonu tarafından görevlendirilmişti. Türkiye’nin tüm illerinde Seydişehir'e gelen Milli sporcuların kampı 22 Haziran Pazar yarın son bulacak.

Seydişehir’in Sesi Gazetesine muhabirine açıklama yapan erkek milli takım kördünatörü Hüsamettin Çelik;

"Biz kampımıza 16 haziran tarihinde başlamıştık ve Allahın izniyle Pazar günü son vereceğiz ve ardından 10 gün sonra Karaman’a kamp’a gideceğiz orda da kampımızı tamamladıktan sonra kilolarında ilk ikiye giren sporcularımızla balkan şampiyonasına Bulgaristan’a giderek Türkiye’yi temsil edeceğiz amacımız Türkiye’nin takım halinde birinci olmasıdır.Bu kapımızda bizden desteğini esirgemeyen Belediye başkanım Mehmet Tutal, Emniyet Müdürüm, Jandarma komutanım ilgi ve alakalarından dolayı Judo federasyonu adına kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Ve ardından acıklama yapan Bayan Milli takım koordinatörü ve Judo Federasyonu Teknik kurul üyesi Hüseyin Üstündağ; "Seydişehir'de Milli takım kampı yapmaktan memnunuz. İlk defa Seydişehir ilçesinde Judo Milli takım kampı yapmaktayız. Kaldığımız okulların yurtları çok temiz şirin güzel bir ilçe çalışma ortamımız da çok  güzel desteğini esirgemeyen Belediye başkanımıza, Emniyet Müdürümüze, Spor İlçe müdür vekili judo antrenörü Soner Balcı’ya, Jandarma komutanımıza ve özellikle bize ilgi gösteren Seydişehir esnafı ve Seydişehir vatandaşlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN