Judo milli takım kampı sona erdi

16 Haziran 2014 tarihinde başlayan Yıldız Milli Takım Kampı 22 Haziran 2014 tarihinde sona erdi. Günde 3 antrenman yaparak Balkan Şampiyonası’na hazırlanan yıldız judo milli takımı pazar günü öğleden sonra geri döndü.

Milli takım koordinatörleri Hüseyin Üstündağ ve Hüsamettin Çelik, “Milli takım antrenörleri ve sporcuları Seydişehir’den çok memnun ayrıldılar. Seydişehir’i çok güzel bulduklarını, özellikle Kuğulu Parka hayran olduklarını ifade ettiler.”dedi.

Üstündağ ve Çelik, “Milli sporcularımız Seydişehirlilerin misafirperverliğinden özellikle belediye başkanımız, emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakalarına teşekkür ettiler. Ayrıca milli takım kampına gelerek sporcularımızı ziyaret edip moral vermeleri antrenörler ve sporcuları çok memnun etti. Seydişehir’in basın mensuplarına da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili ve Yıldız Milli Takım Antrenörü Soner Balcı ise, “İlk defa bir ilçede milli takım kampı yapılmıştır. Seydişehir için bir ilk olmuştur. Bu kampın Seydişehir’de yapılmasını sağlayan Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Milli Takım Koordinatörü olan Hüsamettin Çelik hocama ve Federasyon Başkanımız Fatih Uysal’a teşekkür ederim. Seydişehir’i Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular tanırken ilçemiz judocuları da bu kampa katılarak bilgilerini artırarak, tecrübe edinmişlerdir. Ben de belediye başkanımıza, ilçe emniyet müdürümüze, jandarma komutanımıza judo milli takımına gösterdikleri ilgiye teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.