Yürekler Gazze için çarptı

Seydişehir Belediyesi ve ilçedeki STK'lar, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekmek ve Filistin'e destek olmak amacıyla iftar progra-mı gerçekleştirdi. Atatürk Caddesi üzerinde düzenle-nen programda iftarlarını su, hurma ve simitle açan vatandaşlar, iftar sonrası Gazze için yardım seferberliği başlattı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Dün olduğu gibi bugün de Filistinli ve Gazzeli kar-deşlerimizin yayındayız. Gün birlik günüdür, gün yardımlaşma günüdür. Ben tüm Seydişehirli kardeşlerimizi düzenlenen yardım kampanyasına destek vermeye davet ediyor, bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katkı sunanlara teşek-kür ediyorum" dedi.

Yardım seferberliği gönüllüsü Dr. Mehmet Ali Bostancı da, "İsrail zulmü altındaki Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için belediyemiz ve STK'larımızla birlikte böyle bir etkinlik düzenledik. Tüm Seydişehirli hemşehrilerimizi duyarlı olmaya davet ediyor ve Gazzeli kardeşlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz."dedi.

Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok ayıda vatandaş katıldı.