Umut Mürare sevenleriyle buluştu

Seydişehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde ünlü sanatçı Umut Mürare sahne aldı.

İlahi ve ezgileriyle gönüllere taht kuran Umut Mürare parçalarını Seydişehir’de sevenleri için seslendirdi. Çocuk programları ve çeşitli eğlence programlarının ardından sahne alan Umut Mürare birbirinden güzel tasavvuf eserlerini Seydişehir Belediye Binası önünde toplanan binlerce kişi için seslendirdi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen konserde 7’den 707e herkes vardı.

Gecede etkinliğe katılan Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, "Bu gün burada Ramazan etkinliklerindeki insanlarımız bu meydanları dolduruyorsa, Anadolu'nun her yerinde bu manzarayı görmek mümkünse, işte bu birlik ve beraberliğimizin en açık göstergesi ve timsalidir. Allah bu birlik ve beraberliğimizi asla bozmasın ve bozmaya kalkanlara da fırsat vermesin. Bu duygularla herkesin Ramazan-ı Şerifini kutluyorum." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise Seydişehir'imiz için her konuda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu güzel akşamda sanatçımız Umut Mürare'yi sizlerle buluşturduk. Amacımız sosyal bir belediyecilik ile halkımızın her alanda refahını sağlayabilmektir. "dedi. Konserini Seydişehir'de vermekten mutluluk duyduğunu dile getiren Mürare ilçemizi çok beğendiğini ifade etti.

 Geceye renk katan Ugandalı misafirler ise Türkiye Sevdalısı olduklarını dile getirdi. Sahne alan Ugandalılar önce Kuran'ı Kerim okudu, daha sonra İngilizce şarkılar söyleyerek izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı. Başkan Tutal, Ugandalı misafirlere hediyeler vererek katılımları için teşekkür etti.