Peygamberimiz ve şahsiyet inşâsı konferansı

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftaları nedeniyle Seydişehir İlçe Müftülüğü tarafından, Millet Bahçesi Düğün Salonu’nda konferans düzenlendi.

İstiklal Marşı’nın ardından, Şehit Ahmet Erol Camii Müezzin-Kayyımı Fatih Mehmet Kürük'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Adem Bebek'in yaptığı açış konuşmasıyla devam etti.

Konuşmasında Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın öneminden bahseden Müftü Adem Bebek, "Başkanlığımızca her yıl Mevlid-i Nebi Haftası yeni bir gündemle kutlanır. Bu senenin ana teması da “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşâsı ” olarak belirlenmiştir.  Amacımız, Peygamberimizin örnek hayatını merkeze alan ve bize değer katan erdemlerle bezenmiş bir toplum oluşturmaktır." dedi.

Akabinde, Ankara Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın tarafından "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşâsı" konulu konferans verildi.

Programa, Seydişehir İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, Hüyük ve Ahırlı İlçe müftüleri, din görevlileri, Kur’an Kursu öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.