Şeffaf belediyeciliğe bir adım daha

Seydişehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi, 1 Ekim 2024 Salı günü(bugün) saat 16.00’da toplanıyor. Toplantı ilk kez canlı yayınla vatandaşlarla paylaşılacak.

Başkan Hasan Ustaoğlu yaptığı açıklamada, “Şeffaf belediyecilik için tarihi bir adım attık. Belediye meclisinde artık hiçbir şey halktan gizli kalmayacak, canlı yayın yapılacak.”dedi.

Belediye Düğün Salonu’ndaki oturumda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen istifalarla boşalan Meclis 1. Başkan Vekili ve Encümen üyeliklerinin seçimi yapılacak.

Ardından, başkanlıktan gelen önergeler ve komisyondan gelen raporlar oylanacak. Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında 2025- 2029 yıllarına ilişkin olarak hazırlanan ‘Stratejik Plan’ı, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısı meclis üyelerinin görüşüne sunulacak.

MECLİS TOPLANTISI CANLI YAYINLAYACAK

Belediye Meclis toplantısı, Seydişehir Belediyesi’nin www.youtube.com/@SeydisehirBelediye adresinden canlı olarak yayınlanacak. Seydişehir Belediyesi meclis yayını saat 16.00’den itibaren başlayacak.

 

HİÇBİR ŞEY HALKTAN GİZLİ KALMAYACAK

Başkan Hasan Ustaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerim,

Şeffaf belediyecilik için tarihi bir adım attık. Belediye meclisinde artık hiçbir şey halktan gizli kalmayacak, canlı yayın yapılacak.

Saat 16.00'da başlayacak Meclis canlı yayınını Belediyemiz Youtube Kanalından izleyebilirsiniz.

 https://www.youtube.com/@SeydisehirBelediye”