Okul sporları toplantısı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde gerçekleştirilecek olan 2024-2025 Okul Sporları toplantısı yapıldı.

2024-2025 Okul Sporları toplantısı Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda Konya Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, Okul Sporları Birimi Şube Müdürü İsmail Hakkı Gürtürk, Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçelerindeki ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçe Spor Müdürü Soner Balcı yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diler yeni sezonda yapacağımız Okul Sporlarının centilmenlik içerisinde sürdürülmesi temenni ederim. Beden Eğitim Öğretmenlerimize, Antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

Konya Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş ve İsmail Hakkı Gürtürk Okul Sporları ve Spor Bilgi Sistemi hakkında bilgilendirme yaptı.

Okul Sporları ve Spor Bilgi Sisteminde karşılaşılan sorun ve eksiklerin giderilmesi hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.