Sel baskınlarına belediye ekipleri müdahale ediyor

Seydişehir Kavak ve Yenice Mahallerini etkisi altına alan sağanak yağış sonrası birçok noktada ani su baskınları yaşandı. Su baskınlarına belediye ekipleri müdahale ediyor.

 Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, yaşanan sel ve su baskınlarına anında müdahale edildiğini ekiplerin sahada çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Kavak ve Yenice Mahallerinde ikindi saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrasında sel ve su baskınları hayatı olumsuz etkiledi.

 Ani su baskınlarının yaşandığı mahallerde Seydişehir Belediyesi vatandaşların ihbarda bulunduğu noktalara anında müdahale etti.

 

ALLAH AFATINDAN KORUSUN

Başkan Ustaoğlu, “İlçemizde Kavak ve Yenice Mahallerimizde etkisini gösteren yağış ile birlikte meydana gelen baskınlara ekiplerimizle anında müdahale ettik. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için mahallerimizde çok ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz dere ve sel yatağında bulunan noktalarda çalışma gerçekleştirerek dere yataklarının ve menfezlerin temizliğine devam ediyor. Allah afatından korusun geçmiş olsun dileklerimiz iletiyorum” ifadelerini kullandı.

EKİLİ ALANLARIMIZ SULAR ALTINDA KALDI

Kavak Mahallesi Muhtarı Baki Şahin; “Öğle saatlerinde başlayan ve aniden bastıran yağış nedeniyle mahallemizde su baskınları oluştu. Ekili alanlarımız sular altında kaldı. Elektriklerimiz kesildi. Belediye ekiplerimiz gelerek dere yatakları ve menfezlerde çalışmalar gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Hasan Ustaoğlu ve ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.