Çal Tepesi’nde çalışmalar devam ediyor

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Çal Tepesi Arıtma Tesisi inşaatında çalışmaların son sürat devam ettiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan ve kaba inşaatında sona gelinen Çal Tepesi arıtma tesisinde makinelerin haftaya getirilerek montajına başlanılacağını ifade eden Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Su yumuşatma tesisi en kısa sürede faaliyete geçerek halkımızın kireçten arındırılmış bir şekilde daha sağlıklı suya kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

 

HALKIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yaklaşık 22.2 milyona mal olacak arıtma tesisinin faaliyete geçmesi ile 5 mahallede yaşanan sertlik ve kireçlenme sorununun ortadan kalkacağının altını çizen İlçe Başkanı Atalay, “Seydişehirimizin tamamı Kuğulu Park standardında kaliteli bir suya kavuşacaktır. Seydişehir’in yararına olan her türlü projenin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Çal Tepesi arıtma tesisinin şehrimize kazandırılmasında emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir’e halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.