AK Parti Seydişehir İlçe danışma meclis toplantısı

 Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı  Kemalettin Atalay, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok önemsediklerini belirterek, bu seçimin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağını söyledi. Atalay, Türkiye’nin yeni bir açılıma ihtiyacı var Cumhurbaşkanlığına Sn başbakanımızı oturtmak istiyoruz dedi.

AK Parti Konya milletvekili Harun Tüfekçi, ‘’ Her türlü darbelere dik duran bir partinin mensuplarıyız. Har daim halkın içinde olup milli iradeye sahip çıktık. Halk ile beraber siyasi hareketin içinde olduk. Milletten aldığımız gücü milletle paylaşıyoruz. O kara güçler hala kara propaganda yürütüyor. Bu millet geçmişten ders çıkardı. Bizler davamızı nefsimiz için değil milletimizin geleceği için istikbali için çalışıyoruz. Milletimizin duaları AK Parti üzerinde olduk müddetçe  güzel günlere koşacağız.’’dedi.

Konya milletvekili Mustafa Akış, ‘’ Bizler birileri gibi şapkamızı alıp kaçmadık. Milli iradeyi ötelemeye çalışanlara  Milletimiz 30 Martta Osmanlı tokadını attı 10 Ağustosta da Cumhurbaşkanlığı tokadını elinin tersiyle atacaktır. İlk defa milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçimini kendi özgür iradesiyle sandığa gidip seçecektir. Sn Başbakanımızın önderliğinde yeni Türkiye kurulmasının mücadelesini veriyoruz.  Türkiye’de artık taşların yerine oturmasını, siyasi ve ekonomik anlamda kurumsallaşmasını, huzurun ve güvenin olmasını istiyoruz. Biz huzur, barış,güven, kardeşliğin tesisini istiyoruz. Bizim için de çok önemli olan bu Cumhurbaşkanlığı seçimine en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

Toplantıya AK Parti Konya milletvekili Harun Tüfekçi,Mustafa  Akış, belediye başkanı Mehmet Tutal,AK parti  Il Başkan yrd Bestami İnan, İl yöneticileri Seyit Ahmet Biçer, Fevzi Kaynar, İlçe başkanı Kemalettin Atalay, kadın kolları,gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri mahalle temsilcilerinden toplam 160 kişi katıldı