Şampiyon Etibank spor

 16 Nisan Çarşamba başlayan turnuva oynanan final maçıyla tamamlanırken turnuvaya kasaba belediyeleri, çeşitli kamu kurumları, özel sektör ile sivil toplum kuruluşlarından oluşan  45 takım ve  500 yakın sporcu katıldı. Ömür Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine Seydişehir Belediyesi başkanı, belde belediye başkanları, kurum amirleri ve geniş bir sporsever topluluğu katıldı. 


Etibankspor ile Ketenli Takımları arasında oynanan final maçında penaltılarla galip gelen Etibankspor turnuvayı 1.'likle tamamladı. Etibankspor'un kupasını Belediye Başkanı Mehmet Tutal verdi. 



Ketenli derneği Ketenli spor ikincilik kupasını, Lüks Tadım Unlu Mamülleri, üçüncülük kupasını almaya hak kazandı. Muhammed Uzun ise en iyi teknik direktör olarak ödüllendirildi. 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptığı konuşmasında katkıda bulunanlara ve sahada centilmence mücadele edenlere teşekkür ederek şunları söyledi: 

"İlçemizde sosyal ve sportif aktiviteleri artırıp, bu yolla tüm kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarımız arasında kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkı sağlamak amacındayız. Bu duygularla düzenlediğimiz Seydişehir Belediyesi Halı Saha Turnuvası'nın sona ermesi bizleri sevindirdi. 

Turnuva boyunca maçlarımız halkımızın duyarlılığı ve olgunluğu sayesinde centilmenlik içerisinde oynanmıştır. Bu amaç için hizmet eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne,tertip komitesindeki üye arkadaşlara, özellikle en büyük çileyi çeken Hakem Fikret Ünlü'ye, tüm katılımcı sporcular ile yöneticilere, emeği geçen herkese ve sporseverlere teşekkür ediyoruz."dedi..