Milletimizin başı sağ olsun

 İlçe Başkanı Atalay mesajında; Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir şirket tarafından işletilen maden ocağında trafo patlaması sonucu meydana gelen kazayı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Patlama sonucu hayatını kayıp eden vatandaşlarımız tüm Türkiye’nin yüreğinde tarifi imkânsız acıların yaşanmasına sebep olmuştur.

Yerin yüzlerce metre altında zor şartlarda çalışırken emeğinin karşılığını alabilmek ve ailesine helal rızık götürmek için mücadele eden madenci kardeşlerimizi yaşanan elim kazada yitirmenin acısını ulus olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Soma’da yaşanan maden ocağı kazasından dolayı Türkiye günlerdir yeni bir güne aydınlık değil, kömür karası olan kara bir günle başlamaktadır. Yapılan titiz çalışmalara rağmen maden ocağından çıkan her cansız beden yüreğimizde derin yaraların açılmasına neden olmuştur.

Türk milletinin bir daha böyle büyük acılar yaşamamasını Yüce Allah’tan temenni ederim. Maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diler, göçük altından yaralı olarak kurtarılan madenci kardeşlerimize de acil şifalar dilerim.