Ak Parti İl Başkanı "Sorgun" Seydişehir'de

 Konya AK Parti İl Başkanı Yardımcıları Yusuf Uçar, Mustafa Varol ,Yönetim Kurulu Üyeleri  Emre Tekin, Mustafa  Kemal Avcıoğlu, Seyit Ahmet Biçer, Adem Şahin, Fevzi  Kaynar'dan oluşan heyet ile gelen İl Başkanı Ahmet Sorgun'u Belediye binası girişinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay,Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Fatma Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Türkoğlu  karşıladı.

Seydişehir Belediye Meclis Toplantı Salonunda  yapılan toplantıda Ahmet Sorgun  "Hayırlı mübarek olsun.Yüce Allah maddi manevi en güzel hizmetleri  vesile kılsın. Yüzümüzü yere baktıracak hizmetler yaptırmasın.İnşallah dünya ve ahiret mahcubiyeti vermesin" temennileriyle  başladığı konuşmasına  şöyle devam etti: "Allah'ın izniyle bu emanetin hakkını vermek için gece gündüz çalışacağız.Teşkilatımıza, başta Seydişehir İlçe  Başkanlığımız olmak üzere  Belediye Başkanımıza, aday adaylarımıza,meclis üyelerimize,gençlik  ve kadın kollarımıza, milletvekillerimiz, başta bakanlarımız  olmak üzere gerçekten burada el ele gönül gönüle  bir çalışma oldu.Bunun da bereketini şükürler olsun gördük.Seydişehirli hemşehrilerimize, kardeşlerimize  teşekkürlerimizi , şükranlarımızı  sunuyoruz. Kanaatlerini dedikodulara değil, hizmetten yana kullandılar.Bugün 1 Mayıs'ı bahane  ederek Milletin huzurunu kaçırmak için bazı eylem yapabilirler.Biz de 1Mayıs ve Kandili vesile kılarak   nasıl daha iyi hizmet edebiliriz diye düşünüyoruz.Bugüne kadar milletimiz bizi hiç yanıltmadı.Allah'ın izniyle  teşkilatlarımız, Sayın  Başbakanımız ve Genel Başkanlarımız  olmak üzere  hiç halkımızı yanıltmadılar. Doğrusu  seçimlerde  biz kazandık. Ben yoktu ,Biz vardık. Bu seçimlerin sembol kelimesi,  Konya'mızda şükürler olsun  'biz' oldu "dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal    ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;"Bizi arayıp sormanız ve buralara kadar gelmeniz bizleri gururlandırdı. Birlikte rahmet vardır demiştik. Seydişehir'de  tüm kardeşlerimizle  bir olduk, beraber olduk.'Allah çalışana  çalıştığının karşılığını verir ' ilkesiyle hareket ettik. Sabah namazıyla  köylerimizden start vererek  ciddi  bir çalışma başlattık. Bunun semeresini aldık.Seydişehir gibi kırılganlığı olan bir bölgede  30 Mart'ta  yapılan seçimleri  4811 farkla aldık. Çıktığımız bu hizmet yolunda  bu  farkı göstermek için  teşkilatımızla  beraber gücümüzün son noktasına kadar  çalışacağız. Seydişehirli kardeşlerimiz teveccüh etti. AK Parti'nin hizmetinin daha güzel olacağına inandı. Gençlik kollarımız, hanım kollarımız, eski, yeni tüm yönetim kadememizle  hep beraber çalıştık. Seçim vaatlerimizi  Seydişehir'de  hayata geçirebilmek için  durup dinlenmeden çalışacağız. Sizlerin ve Büyükşehir Belediyemizin de desteğine ihtiyacımız olacak" dedi