Kültür Elçileri Projesi sevindirdi

Kültür Elçileri Projesi kapsamında Seydişehir Gazi Ortaokulu’ndan Ahırlı Akkise Atatürk İlkokulu’na bir dizi yardımlar gerçekleştirildi.

 

Gazi Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencileri, okullarından topladıkları giyim, kırtasiye ve oyuncakları Ahırlı Akkise Atatürk İlkokulu’nda okuyan küçük arkadaşlarına ulaştırdı.

 

Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Metli, “Bilindiği üzere ilçemizde Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün imzaladığı protokolle Kültür Elçileri Projesi başlatılmıştı; Okulumuzun 7. sınıf öğrencileri merhamet ve yardımlaşma konusunda diğer arkadaşlarına da örnek olarak böyle bir proje yapmak istediklerini söylediler. Biz de öğrencilerimizin yolunu açarak onlara destek verdik. Öğrencilerimiz kısa bir sürede projelerini tamamladı. Onlara destek veren tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

 

Ahırlı Akkise Atatürk İlkokulu Müdürü Ali Gümüşdal, “Seydişehir Gazi Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecileri okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim ettiler. Bu güzel proje için teşekkür ediyoruz.” dedi.