Gençlik turnuvasında şampiyon Küpe Camii oldu

Seydişehir İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlüğünce yaz Kur'an Kursları arasında düzenlenen turnuvada şampiyon Küpe Cami Takımı oldu.

 

22 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyon Küpe Camii gençleri olurken, ikinci Merkez Kur'an Kursu, üçüncü de Şehit Ahmet Erol Camii gençleri oldu.

 

Final maçı ve kupa törenine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı, Müftülük Şube Müdürü Oktay Siram, din görevlileri ve sporsever gençler katıldı.

 

Organizasyonda emeği geçen din görevlilerine teşekkür belgeleri Müftülük Şube Müdürü Oktay Siram tarafından takdim edildi.

Şampiyon olan takımın madalya ve kupasını Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ikinci takımın madalyasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı, kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray, üçüncü takımın madalya ve kupasını İlçe Müftüsü Adem Bebek takdim etti.

 

Müftü Adem Bebek, emeği geçen din görevlilerine, tesisi açarak her türlü yardım ve desteği sağlayan İlçe Gençlik ve Spor Müdürüne, hakemlere ve gençlere böyle bir güzelliğe katkı sağladıkları için teşekkür etti.