‘Huzurlu ilçem ve güvenli eller’ projesi tanıtıldı

Seydişehir İlçe Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Huzurlu ilçem ve güvenli eller’ projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

 

Seydişehir İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu’nda yapılan tanıtım programına Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdürlüğü amirleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra apartman ve site yöneticileri katıldı.

 

Toplantıda ilçemizde yaşanan trafik sorunu ve cezaları, dolandırıcılık ve hırsızlık konularında istatistik bilgi sunumu yapılarak toplantıya katılanların görüşleri alındı.

 

Seydişehir İlçe Kaymakamlığı’nın yanı sıra Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılğı, İlçe Müftülüğü, kamu kurum ve STK’ları, muhtarlar ve apartman-site yöneticilerinin paydaş olduğu ‘Huzurlu ilçem ve güvenli eller’ projesi kapsamında bilgilendirme toplantılarının devam edeceği ve konuyla ilgili basılan el broşürlerinin toplamda 6 bin kişiye ulaşılmasının hedeflendiği bildirildi.

 

Toplantıda dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı katılımcılar uyarılarak şüpheli şahıs ve araçların 112’ye bildirilmesi istendi.