'Özdemir'i Başkan yapacaksınız'

Seydişehir girişinde CHP Seydişehir İlçe Başkanı Namık Özden, Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, parti yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin çarşı merkezinde hazırlanan miting alanına geldi.

Mitingdeki kalabalıktan memnun kalan Genel Başkan Yardımcısı Tekin sözlerine "Sizler belli ki karar vermişsiniz, böyle bir iş gününde, mesai gününde toplanmışsınız Muzaffer Özdemir'i Başkan yapacaksınız Muzaffer başkanın sonuna kadar arkasın-dayız." diyerek başladı.

"Ülkede sorun çok, 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar sorunlu hale getirildi." diyen Gürsel Tekin "Seydişehir 30 Mart günü sandığa gidince ya pisliğe, yolsuzluğa bulaşmış bakan evlatlarını tercih edeceksiniz ya da pırıl pırıl vatan evlatlarını tercih edeceksiniz. Hükümetin kabinesinin 3'te 1'i bu ülkeyi soymakla meşgul olmuşlar. Bunların kumpas, kaset gibi hiçbir yalanına inanmayın. MİT 8 ay önce Başbakanın önüne bir rapor koyuyor. Bu raporda yabacı iş adamı kabinenizde3ki birçok bakanın yolsuzlukla, rüşvetle teslim almış bun gereğini yapın deniliyor. Başbakan ise gereğini yapmadı, niye yapmadı? Bir söz var bütün ortaklıklar bozulur, suç ortaklıkları bozulamaz. Kabinedeki çeteleşmiş bakanın başı başbakanın ta kendisiymiş.17 Aralıkta Mevlana'yı anma törenlerine gelirken bu şebeke suçüstü oldu. Yapılan konuşmalarda ekleme varsa devletin resmi kurumu TİB'e başvur, bizlerde yapılan eklemelerin karşısında duralım, ama başvur-madılar. Mevlana mem-leketinde bunlara oy verirseniz Mevlana'nın kemikleri sızlar." dedi.

CHP iktidara geldiği zaman çiftçinin, memurun, emeklinin, kazanacağını söyleyen Tekin, taşeron işçilerine de kadro müjdesi vererek tüm çalışan işçilerin sendikalı hale getirileceğini ve tüm haklardan yararlan-dırılacağını söyledi.