Tutal, 'Esnafın önünü açacağız'

Tutal, yerel yönetimlerin esnafla uyum içerisinde çalışması gerektiğini belirterek, kendilerinin göreve gelmeleri halinde esnafın önünü açacaklarını söyledi.

Seydişehir’deki tüm esnaf odaları temsilcile-riyle sık sık diyalog içerisinde olacaklarını, ilçenin tanıtımı için çalışmalar yürüterek yatırımcıları kente çeke-ceklerinin altını çizen Tutal, şunları kaydetti:

"Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, esnaf ve sanatkarımız AK Belediye ile kazanacak. Bizim yapacağımız hizmetlerle Seydişehir ilçesinin ticari hayatının nasıl etkileneceğini herkes görecektir. Bizim buradaki tek amacımız hem esnafımızın hem de halkımızın refah düzeyini yükseltmektir. Projelerimiz uygulama-ya hazır, kamuoyu ile paylaşıyoruz. İnşallah 30 Mart’tan sonra sivil toplum kuruluşlarına hak ettikleri değeri verip onları daha fazla dinleyip ilçemizi beraber yöneteceğiz.”

Oda Başkanı Aypar ise sivil toplum örgütleri ve siyasilerle birlikte "çıtayı nasıl yüksel-tiriz?", "memleketimize hizmeti nasıl getiririz?" anlayışıyla hareket ettiklerini, her kesimle beraber hareket etmek istediklerini bildirdi.