Mehmet Tutal'dan ziyaret

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler nedeni ile çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal gazetemizi ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Tutal'ın yanı sıra Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerinde katıldığı ziyaret programında, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Mızrak parti çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Adaylığının geç açıklanmasına rağmen çalışmalarını büyük bir hız ile sürdürdüklerini ifade eden Başkan Adayı Mehmet Tutal, basın kuruluşlarının büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette ilçemizin sorunları hakkında konuşuldu. Başkan adayı Tutal yaptığı açıklamada Seydişehir'in kabuğunu kıracaklarını belirterek; "Seydişehir'de dinamiklerin hayata geçirilmesi lazım. Bu dinamikler hayata geçtiği zaman ilçemizin önü açık, geleceği parlaktır" dedi.

Belediye Başkan-lığını kazandığı takdirde birçok projeyi hayata geçireceğini de vurgulayan Mehmet Tutal; "Bunun haricinde ve en önemlisi halkımı-zın istediği, her projeyi hayata geçireceğiz ve yapmaya da gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Mevlüt Mızrak, Başkan adayı Tutal'a teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.