Tutal'ın etrafında kenetlendiler

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nu hınca hınç dolduran Bostandereliler hep bir ağızdan 30 Mart yerel seçimlerinde Mehmet Tutal'a destek vereceklerini söylediler.

Her zaman mütevazi kişiliği ile ön plana çıkan Mehmet Tutal toplantıya katılan hemşehrileriyle tek tek tokalaşarak hal hatır sordu.

Salondaki kalabalığa "hoş geldiniz saygıdeğer hemşehrilerim" diyerek seslenen Ak Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal "Salonun bu kadar dolu olması beni hem çok mutlu etti, hem de çok gururlandırdı. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmura rağmen davetime icabet edip buraya gelen ağabeylerime, kardeşlerime köylülerime teşekkür ederim. Bu seçimi hep birlikte kazanacağız inşallah" dedi.

Seçim sürecine de değinen Tutal şunları söyledi:

"Ben kendi çevremdeki arkadaşlarımla, çeşitli STK temsilcileriyle partililerle istişareler yaptık. İstişareler sonucunda aday adayı olmaya karar verdim. Beş aday adayı arkadaşımızın içerisinde bu sorumluluk bize yüklendi. Bizde bu sorumluluğun yükünü taşıyacağız inşallah. Allah'ın izni ile zorlu süreci geçtik. Şimdi el birliğiyle belediyemizi almak için çalışacağız. Bir haftadır gezilerim de aldığım hava çok güzel. Parti teşkilatımızla, aday adayı arkadaşlarımızla birlikte esnaf ziyaretleri yaparak verdiğimiz birliktelik görüntüsü Seydişehir'de çok olumlu bir hava oluşturdu. İstiyoruz ki büyük bir güçle seçimi kazanalım. Bunun içinde birlikte bu süreci iyi yönetmeliyiz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından hemşehrileri tarafından ayakta alkışlanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal toplantıya gelen herkese tekrar tekrar teşekkür ederek birlik beraberlik vurgusu yaptı.