Voleybol’da küme düştük

 

        Bu sezonun ardından Efeler Ligi’ne yükselmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 23’üncü hafta karşılaşmasında Seydişehir Belediye Sanayispor’u konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlılar ilk setten itibaren oyunda üstünlük kurdu. İlk seti 25-11 ile geçen yeşil-beyazlılar, maçın ikinci setini de 25-15 önde tamamladı. Rakip Seydişehir Belediye Sanayispor’un direnç gösterdiği karşılaşmanın üçüncü setinde sürprize fırsat vermeyen Bursa ekibi seti 25-23 önde bitirdi ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

        TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu’nda oynadığı 23 karşılaşmanın tamamını kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü puanını 66.1’e yükseltti. Efeler Ligi’ne yükselme adına play-off maçları oynamayı garantiledi. Seydişehir Belediye Sanayispor ise kalan 3 maçını kazansa dahi ligden düşen 4 takımdan birisi oldu ve gelecek sezon Voleybol 2. Lig’inde mücadele edecek.

        Seydişehir Belediye Sanayispor bu hafta sonu yine bir Bursa temsilcisi olan Tofaş Spor’u Kapalı Spor Salonunda ağırlayacak.