Milletvekili Yokuş’tan gazetemize ziyaret

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ni ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ile görüştü.

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yokuş, her fırsatta bölge halkıyla biraraya geldiğini, istek ve taleplerini birinci ağızdan dinlediğini söyledi.

Ziyaretler kapsamında beraberinde İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici ile birlikte gazetemize de ziyarette bulunan Milletvekili Fahrettin Yokuş, “Ziyaretlerimizi yaparken bir yandan da vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Tabi ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Hem içeride hem de dışarıda büyük sorunlarımız var. Bizler İyi Partililer olarak ülkemizin ve özellikle Konyamızın sorunlarının takipçisiyiz. Sorunların çözümü için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

Ziyaretleri için Milletvekili Yokuş ve İlçe Başkanı Dönderici’ye teşekkür eden gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak, parti çalışmalarında başarı dileklerini iletti.