Kart, 'Kirli oyunlar oynandı'

CHP Seydişehir'de Belediye Başkan adayını Muzaffer Özdemir olarak açıkladı. Belediye salonunda gerçekleştirilen toplantıya CHP Milletvekili Atilla Kart, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, yönetim Kurulu üyeleri, Seydişehir İlçe Başkanı Namık Özden ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyelerinin yanı sıra partililer katıldı.
 

SEYDİŞEHİRLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir'in açıklandığı toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Namık Özden CHP'nin Seydişehir'de belediyeyi alacağını belirterek, "Şimdi Seydişehir'de sosyal demokrasinin ve CHP'nin iktidar zamanı bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Seydişehirlilerden destek bekliyoruz" dedi.

CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz da, Seydişehir'e belediyeyi almak için geldiklerini dile getirerek, "Seydişehir Alüminyum gasp edildi. Bunun yanında her türlü ekonomik kayıplarınız oldu. Şimdi artık bunların hesabının sorulacağı seçimler yaklaştı. Biz buraya Seydişehir belediyesini almak için geldik."

 

SEYDİŞEHİR MUTLU İNSANLAR DİYARI OLACAKTIR

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir de toplumun genel isteği üzerine belediye başkanı adayı olduğunu ifade ederek, "Sosyal, üretken ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla CHP'den adayım. Siyaset ve demokratik yönetim bir ekip işidir. Ekip açısından da hem zengin hem de şanslıyım. Seydişehir için temel hedefim olan projelerimi hayata geçirdiğimde göreceksiniz ki Seydişehir mutlu insanlar diyarı olacaktır. Gelişmeyi ve büyümeyi geride bırakanlarla, rutini oynayanlarla, koltuk sevdalılarıyla, rant ve çıkar peşinde koşanlarla ve yandaşlarla yönetim sergileyenlerle işimiz olmaz, ortak yanımız olamaz. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlara ve olumsuzluklara kayıtsız ve duyarsız kalmamak için aday oldum" dedi.

 

ETİ ALÜMİNYUMU PEŞKEŞ ÇEKTİLER

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ise, "Burada 2005 yılındaki o duyguyu, heyecanı görüyorum. Bu heyecana, morale ihtiyacımız vardı. Seydişehirli çok mücadele verdi, ama Türkiye üzerinde oynanan oyunlar en çokta Seydişehir'de oynandı. O günlerde mağdur edilen 4/C li kardeşlerimizi çeşitli il ve ilçelere dağıtılarak buradaki mücadeleyi kırmaya çalıştılar. Bu mücadeleyi Ankara'nın iş birlikçisi olan Seydişehir'deki milletvekili, bürokratlar, partiler vardı."dedi.

Seydişehir Eti Alimünyumun özelleştirilemez diyenlerin 1 ay sonra özelleştirmenin faziletlerini, yararlarını anlattıklarını kaydeden Kart, "Özelleşince 5 bin kişi çalışacak dediler. Bu sözlere Seydişehirlilerde kandı. Maalesef işsizlikten, çaresizlikten bunalan halk kandı, onların sözlerine inandı. Siz bu kirli oyuna evet mi diyeceksiniz. Elbette hayır diyeceksiniz. Buna yürekten inanıyorum. Seydişehir kirli oyuna hayır diyecek birikime, potansiyele, birliğe sahip bir yer. 4.5 milyar dolar seviyesinde olan bu tesisleri 305 milyon dolara birilerine peşkeş çekemezsin. Yargı bağımsız olmamasına rağmen yolsuzluk yapanlar için açtığımız davalarda sonuç alıyoruz. Seydişehir'de on yıldır ilmik, ilmik adım adım harcadığımız emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyorum. Muzaffer Başkanıma da yolun açık olsun, hayırlı olsun diyorum" diyerek ko-nuşmasını tamamladı.