Sahada dev Türk bayrağı açtılar

       Doğanhisar’da oynanan amatör müsabakada, ev sahibi ve konuk takım oyuncuları, sahada dev Türk bayrağı açtı.

       Konya 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele veren Yeni Doğanhisarspor ve Seydişehir Gücü, Doğanhisar İlçe Sahası'nda oynanan ligin son müsabakasında Suriye'de görev yapan Mehmetçikleri unutmadı.

       İdlib şehitlerini anmak için her iki takım oyuncuları, sahada dev Türk bayrağıyla açtı. Şehit askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan müsabaka, Seydişehir Gücü'nün 3-1'lik galibiyetiyle son buldu.

       Seydişehir Gücü bu sonuçla puanını 20’ye yükseltti ve puan cetvelinde 7’nci sırada bulunuyor. Temsilcimiz gelecek sezonda aynı kümede oynamaya devam edecek. Konya 1. Amatör Küme B Grubu'nda bu hafta oynanan maçlarla son buldu ancak temsilcimiz geçen hafta sahasında oynayacağı Monivaspor maçı hava şartlarından dolayı ertelenmişti.
Konya 1. Amatör Küme B Grubu'nda alınan sonuç ve puan durumu:

       Konya Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden temsilcimiz Seydişehir Belediyespor ise Selçukspor ligden çekildiği için haftayı bay geçti ve hükmen 3-0 galip sayıldı. Bu sonuçla Seydişehir Belediyespor 25 puanla 8.’nci sırada bulunuyor ve ligin bitimine 5 hafta kala düşme hattından hala kurtulmuş değil.

       Süper Grupta 8 takım küme düşme potasında yer alıyor ve Seydişehir Belediyespor kalan 5 haftada puan cetvelinde kendinden üst sıralarda olan ve düşme hattındaki takımlarla mücadele edecek. Seydişehir Belediyespor 18.’nci hafta mücadelesinde sahasında Meram Karakartallar’ı ağırlayacak.

Konya Amatör Küme Süper Grupta alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle: