Gülen taraf Seydişehir Belediyesi oldu

Futbolda ilçemizi Konya 1. Amatör Küme'de temsil eden Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Gücü futbol takımları arasındaki karşılaşmayı Seydişehir Belediyesi 3-0 kazandı.

Konya 1.Amatör Küme A Gurubu'nda ilçemizi temsil eden iki güzide takım Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Gücü arasında hafta sonu 60 evler stadında yapılan karşılaşmada gülen taraf Seydişehir Belediyesi Futbol takımı oldu. İki takım arasında başa baş ve oldukça centilmence geçen mücadelede Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı 35. dakikada Kaptan Serdar'ın ve 40. dakikada Nuri'nin attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ise son derece çekişmeli geçen maçın 90+3. dakikasında Yasin'in ayağından bulduğu golle Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı maçı 3-0 galip bitirdi.

Seydişehirli futbolseverlerin maça yoğun ilgisi ve kardeş takımların sporcularının centilmence tavırları seyirci tarafından da takdirle karşılanarak alkışlandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Liderlik iddiasındaki Seydişehir Belediyesi önümüzdeki hafta Konya Havzan Spor ile yine 60 Evler Stadı'nda saat 12.00'de karşılaşacak.