Yeniden Refah Partisi ilk kongresini yaptı

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı, ilçe kongresi hafta sonu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde kurucu ilçe başkanı Ramazan Dinç yeniden ilçe başkanı seçildi.

Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongre Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Başkanı Ramazan Dinç açılış konuşmasında görev aldığını gün hızla teşkilatı kurarak yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte parti tanıtımı, esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek “Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan’ın yolundan gideceğimizi anlattık. Bu ziyaretler bizim için çok olumlu geçti.” dedi.

Başkan Dinç konuşmasında kendisine destek olanlara da teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem ise konuşmasına ilçe teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Bizim gayemiz partizanlık yaparak milleti birbirine düşürmek değil, Hz. Peygamberin yaptığı gibi tüm insanlığı kucaklayıp, yedi milyar insanın huzuru ve İslam âleminin refahı için takadımızın son anına kadar çalışmaktır.” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimler sonunda Ramazan Dinç tekrar ilçe başkanlığına seçilirken yönetim kurulu ise şöyle oluştu:

Ramazan Dinç, Fatih Özcan, Emin Özdemir, Osman Dinç, Bilal Tarman, Hasan Gider, Mehmet Çil, Adnan Öztürk, Ercan Yıldırım, Halil Yüksel, İsmail Şahin Sinan Güneş, Levent Yılmaz, Nuri Türközü, Emre Arslan, İlyas Kuru, Ahmet Altunel, Vedat Soğancı, Mehmet Güneş, Hüseyin Altunel, Durmuş Ali Yıldız, Ramazan Bostancı, Memduh Sargın, Ahmet Oruç, Murat Kıyak, Ummahan Özcan, Şükran Dinç, Mehmet Avcı

Kongreye Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, İl Başkan Yardımcısı Adem Aktaş, Karatay İlçe Başkanı Kasım Örnek, Meram İlçe Başkanı Bayram Küçükyaman, Beyşehir İlçe Başkanı Orhan Yıldırım’ın yanı sıra il başkan yardımcıları ve partililer katıldı.