Seçim istişare toplantısı yapıldı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı toplantıdan birlik ve beraberlik mesajları çıkarken toplantıda ilçe teşkilatının seçim hazırlıkları da ele alındı.

“ANCAK ÇALIŞAN KAZANIR”

Toplantıda AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı’nın bugüne kadar yürüttüğü çalışma ve gösterdiği büyük çabadan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür eden Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yıl içine yayılan bu ve buna benzer rutin çalışmaların meyvesini seçimde alacaklarına inandıklarını dile getirdi. Bakan Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü; “AK Parti, kurulduğu günden bugüne kadar milletiyle birlikte yürüyen ve asla vatandaşı ile arasına mesafe koymayan bir partidir. Bunu da yaptıkları, söyledikleri ve duruşuyla her zaman göstermiştir. Bu özelliği ile partimiz, aradan 12 yıl geçmesine rağmen hala milletimizin gönlündeki en güzel yerini korumaktadır. Ama bu bizi rehavete sürüklememeli. Zira ancak çalışan kazanır ve bizler de gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız ve inşallah Seydişehir’de de başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

SORGUN; “BİR VE BERABERİZ”

Seydişehir’deki birlik ve beraberliğe vurgu yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Seydişehir’deki bu tablonun örnek olduğunu kaydetti. Seçimlerin yapılacağı 30 Mart’a doğru giderken teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen İl Başkanı Ahmet Sorgun, Seydişehir’deki bu birlik ve beraberlik ortamının işlerini kolaylaştırdığının altını çizdi. Sorgun, şunları ifade etti; “Önümüzde Yerel Yönetimler, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler gibi çok önemsediğimiz üç seçim var. Bu süreçte de elbette çok çalışacağız. Ama Seydişehir’deki birlik ve beraberlik ortamının işimizi bir hayli kolaylaştıracağına inanıyoruz. Önceki dönem milletvekillerimiz, eski ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız, davalarına sahip çıkıyorlar ve Seydişehir için hala çalışıyorlar. Bu tablo inanın çok şey anlatıyor. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de eski yeni demeden tüm teşkilat mensuplarımız, dava arkadaşlarımız ile gönüllülerimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve inşallah başarıya yine hep birlikte ulaşacağız” dedi.