LC Waikiki açıldı

         

         Eski Garaj Ticaret ve Konut Merkezi’nde hizmet verecek mağazanın açılış programına; Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mağaza sorumluları, çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

         Hazır giyimde ülkemizin ve dünyanın önde gelen firmalarından olan LC Waikiki’nin Seydişehir mağazasının açılışında konuşan Başkan Tutal;

          “Hayata geçen bir projenin daha açılışını yapmaktan gurur duyuyoruz, 29 yıl önce başlayan Eski Garaj serüveninin atıl bir görünümden estetik bir görünüme geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir'e yakışır bir proje ile bu bölge canlılık kazandı. Projemiz ilçemizin çehresini değiştiren bir proje oldu. Üst katlarında konutların bulunduğu projemizde ilçemize yakışan çalışma oldu. Yeni açılan iş yerlerimizle ilçemizde istihdam ve ekonomik kazanç sağlanmış olacak. Yaptığımız çalışmanın açılışını yapmak ise ayrıca gurur verici. LC Waikiki’den alışveriş yapmak isteyen zaten Konya’ya gidip alışverişini yapabiliyordu, yapamayanlar için artık hizmet ayaklarına geldi. Hayırlı olsun, işletmecilere bereketli kazançlar diliyorum.”dedi.

          Kaymakam Erdoğan’da ilçemize hayırlı olsun, bereketli kazançlar temennisini içeren konuşması ve beraberindeki heyetle birlikte kurdelenin kesilmesiyle gerçekleştirildi. Açılış sonrası bebek, çocuk, genç, kadın ve erkek giyimi, ev tekstili üzerinde her türlü ürünün yer alacağı mağazayı işyeri sorumlularıyla birlikte gezen Kaymakam Erdoğan ve Başkan Tutal ürünlerle ilgili bilgiler aldı.