Başkan Tutal’dan gazetemize ziyaret

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş ile birlikte gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak’ı ziyaret etti.

Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıldönümü dolayısıyla Başkan Tutal, Seydişehir'de yayın hayatını sürdüren Seydişehir'in Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ile bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Tutal, "1908 yılında basına uygulanan sansürün kaldırılmasıyla kabul edilen Basın Bayramı’nın 111. yıldönümü. Bu vesileyle ilçemizde faaliyet gösteren, yerel basın organlarının temsilcilerini ziyaret ederek, basın mensubu kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla ve abilerimizle bir araya gelmek istedik. Uzun zamandır basın ve yerel yönetim olarak Seydişehir için birlikte çalışıyoruz. Sizlerin düşünceleri bizler için çok değerli. Sizlerle zaman zaman birlikte olup, neler yapabiliriz, istişare ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz, dertleşiyoruz. Bizlere olan desteğinizden dolayı da teşekkür ederiz. Bizlerde yerel yönetim olarak, elimizden geldiğince, gücümüz nispetince yerel basınımızın her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle sizin ve tüm gazeteci arkadaşlarımızın Basın Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Mehmet Tutal ve Aziz Karakuş'a teşekkür eden Mevlüt Mızrak; "Son yıllarda yerel basın olarak zor günler geçiriyor, özveriyle yayın hayatımızı devam ettiriyoruz. Dileğimiz ve isteğimiz yerel yöneticilerin yerel basına destek olması."dedi.    

 

Başkan Mehmet Tutal günün anısına ziyaret ettiği basın kuruluş temsilcilerine çiçek ve saat hediye etti.