'Karıncalar gibi çalışacağız'

Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı'nın 33. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salo-nu'nda gerçekleştirilen 33. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Ak Parti İl Başkan Vekili Özgür Solak, Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Seydişehir Koor-dinatörü Seyit Ahmet Biçer, il yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, ilçe yönetimi, mahalle ve belde temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

33. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Atalay, "Artık önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. Bu seçimlerde daha çok çalışmamız gerektiğini biliyor ve partimizin her kademesinden arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde çalışıyoruz."dedi.

Ak Parti'nin 12 yıldır ülkeye hizmet eteğini ifade eden Atalay, "Bundan 1 ay önce partimizin kuruluş yıldönümü idi. 12 yıldır bu parti bu ülkeye hizmet ediyor. Bizler Ak Parti'nin birer ferdi olarak başımız dik, alnımız açık bir şekilde halkımızın içindeyiz. Genelde ve yerelde yapılan çalışmalar ortada. Hükümetimiz her alanda çok ciddi yatırımlar yaptı ve yapılan her seçimde oylarımızı artırarak yeniden iktidar olduk" diye konuştu.

Yerel seçim sürecine de girildiğini kaydeden Atalay, "Artık yerel seçim sürecine girildi. Her ne kadar resmi süreç başlamasa da kapımız herkese açık. Birçok aday adayı olacaktır; ama bir tek aday çıkacak ve tüm parti mensuplarımızla adayımızın arkasında çalışacağız. Geçmişte yapılan hataları yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Seydişehir'de tekrar belediyeyi partimize kazandıracağız" dedi.

Seydişehir'de yapılan yatırımlara da değinen Başkan Kemalettin Atalay, yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARI SAHİPLE-NİYORLAR

Daha sonra İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Kuyucak kürsüye gelerek, il genel meclisi olarak yapılan yatırımları anlattı. Kuyucak, 30. İlçe Danışma Meclisimizde bazı projelerden bahsetmiştik. Bugün gelinen noktada özellikle yolarımızda ciddi mesafeler kaydettik. Tüm yollarımızda ikinci kat asfalt kaplaması yapıldı. Bazı aklıevveller yaptığımız çalışmaları sahiplenerek kendi çalışmalarıymış gibi vatandaşımıza anlatsa da biz vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yaklaşık 10 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik" dedi.

SEYDİŞEHİR'İN BİZİM İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR

Yapılan Danışma Meclisi Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Konya İl Başkan Vekili Özgür Solak ise, "Seydişehir'in bizim için ayrı bir önemi var. Biliyorsunuz geçtiğimiz seçim döneminde burayı muhalefet partisine kaptırdık ve önümüzde yerel bir seçim var. Burada çok iyi bir seçim çalışması yürütmemiz gerekiyor. Seydişehir kültür seviyesi çok yüksek, sosyal konumu itibarıyla da çok gelişmiş bir ilçemiz. Yapacağımız planlı çalışmalarla her kapıyı çalacak, her seçmene ulaşacağız."dedi.

 

3 SEÇİM İÇİN ARI GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, önümüzdeki seçimin son derece önemli olduğunu belirterek; "Seçimi ancak çalışan kazanır" dedi.

2014'te ilk defa cumhurbaşkanını halkın seçeceği vurgusu da yapan Üzülmez; "Önümüzde üç seçim var. Yerel seçimlere de 6 ay gibi bir süre kaldı. 2014 yılında ilk kez cumhurbaşkanını halkımız seçecek. 2015'te de milletvekili seçimleri var. Bu seçimleri birlik, sağlık ve afiyet içerinde geçirirsek Türkiye güçlenir. Bunun aksi olursa ülke 90'lı yıllardaki 2000'li yıllardaki krizlere geri döner. Onun için arılar gibi, karıncalar gibi çalışacağız. Aday adayı olmak her partilimizin hakkıdır. Önemli olan belirlenecek adayımızın arkasında kümeleşerek seçimi kazanmaktır. Seydişehir'de de seçimler çok rahat bir şekilde kazanılabilir. Sadece ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik. Benim adayım olmadı; onun adayı oldu gibi bir yaklaşıma gitmeden hep birlikte el ele çalışmalıyız" diye konuştu.

Daha sonra toplantı basına kapalı devam etti.