Muay Thai da bir büyük başarı daha

13-18 Şubat 2018 tarihinde Antalya’da düzenlenen Ercan Özhan Büyükler ve Gençler Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir Belediyespor Muay Thai Takımı turnuvayı büyük başarıyla tamamladı.

Mustafa Tunahan Çakıl kilosunda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, Ali Kozan ve Büşra Tunç üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Öte yandan Türkiye Şampiyonu Mustafa Tunahan Çakıl 10-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında Meksika’nın Cancún kentinde yapılacak olan Dünya Muay Thai Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkını kazandı.

 

SIRADA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VAR

Takım Antrenörü Serkan Yıldız, “Azim, sabır ve disiplinli çalışmayla kısa sürede neler başaracağımızı gençlerimiz ispat ettiler. Hedefimiz hep dünya şampiyonası ve olimpiyatlarda Seydişehir’imizi temsil etmek ve şampiyon olmaktı. Bu hedeflerden birini gerçekleştirdik. Sırada dünya şampiyonluğu ve ardından olimpiyatlar var. Onları da başaracağımıza inancımız tam. Destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Antrenör Ahmet Dönmez ise “Bu tür turnuvalarda birlik beraberlik ve maddi manevi destek çok önemlidir,  şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve bizleri her zaman maddi ve manevi destekleyen sporu ve sporcuya gösterdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve belediye personeline, İlçe Spor Müdürümüz Soner Balcı’ya ve tüm çalışanlarına Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar ve bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz.” dedi.